Seppä Club- sovellus

Nykyään on muotia, että jokaisella vähänkin suuremmalla kauppakeskuksella ja ketjulla alkaa olla omat äppinsä, jotka hehkuttavat sen kautta saatuja etuja. 

Muutaman kilometrin päässä olevaan kauppakeskus Seppä on lanseerannut oman äppinsä, joten piti salamana mennä asentamaan se itsellekin. Ilahtuneena huomasin, että tervetulotoivotuksena saa tässä sovelluksella ilmaisen kahvikupongin Arnoldsiin

Onnesta soikeana siis nousin pyörän kyytiin ja poljin minkä voin aamukahville Arnoldsiin. Minut tuntevat tietävät, etten tietenkään nyt minkään kahvikupillisen hinnan takia sinne säntää kieli vyön alla, vaan kyseessä on vain tekosyy saada 12 kilometriä pyöräilyä päivääni, aivan kuten kaikki muu kännykän oikeasti liikkumaan laittavat pelit tai muut sovellukset. 

Edut

Mitä sitten ovat käytännön edut, joita tämän äpin kautta saa? Yleensä ottaen äpissä on ns. vapaita kuponkeja, kuten "osta kahdet farkut saat toisista 30% alennusta", jotka ovat kenen tahansa äpin käyttäjän hyödynnettävissä. Lisäksi jokaisesta ostoksesta saa äpissä pisteitä. Hiukan pisteitä tulee myös sisäänkirjautumisista, uutiskirjeiden lukemisesta ja muista aktiviteeteista. Näiden pisteiden avulla saa sitten erikoiskuponkeja, esimerkiksi ilmaisia kahveja tai hanajuomia aterian kaupan päälle, mutta melkoisesti saat jotain uutiskirjeitä avata jotta niillä ansaitsisi ilmaisen kahvikupillisen tai jälkiruoan puoleen hintaan. 

Yleensä ottaen on tosiasia, että äpit on suunniteltu sellaiseksi, että niiden avulla ihmiset rohkaistuvat ostamaan enemmän: mitä enemmän ostat, sitä enemmän saa bonusta. Näyttäisi siltä, että Seppä Clubissa tämä korostuu jos missä. Yleisilme on leimallisesti kaupallinen ja ylenpalttiseen ostamiseen kannustava, mutta kaippa näitä pisteitä voi ihan huvin vuoksi keräillä aina kun paikan päällä käy. 

Muissa käyttämissäni äpeissä, S-ryhmän äpissä, K-äpissä ja Lidlin äpissä pystyy paremmin tarrautumaan yksittäisiin kuponkeihin, joiden hyödyntäminen ei vaadi sitä, että pitää ostaa aina jotain muutakin. 

Muuta

Erityinen kunniamaininta täytyy antaa siitä, miten helppokäyttöinen äppi on. Esimerkiksi tapahtumatiedotteet ovat erittäin selkeitä. Bongasin täältä esimerkiksi Pate Mustajärven kirjanjulkaisukiertueen, joka itse asiassa on 24.2.2024 klo 13, eli heti huomenna. En pidä Popedan musiikista, mutta kyllähän tätä kuuluisuutta kelpaa lähteä katsomaan, kenties jopa ostamaan hänen kirjansa! 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kotka lomailukaupunkina

Kuopion keikka

Kaupunkisurvivalistin kevytvarustukset