Pettymys: Dance Central

Yleistä

Älä osta Dance Central-peliä! kokonaisuudessaan tämä on hyvin houkutteleva konsepti, joka sijoittuu yökerhoon. Tarjolla on kaikenlaista VIP Roomia ja studiota, jopa parveke jonne pääset vilvoittelemaan ja katsomaan kaupungin vilinää jorauksen ohessa. Juttelet mukavasti toisten nuorten aikuisten kanssa ja jopa tällainen setämies nuortuu 20 vuotta kun pääsee taas diskoon bailaamaan. 

Tanssiliikkeet ovat hyviä ja liikkeet täytyy tehdä tarkasti jotta pääsisit parhaille pisteille. Kaikki tämä ilman baarielämän synkeitä puolia, eli riitoja, nakkikioskimölinää ja liiallisten alkoholiannosten kumoamisen seurauksena tapahtunutta seuraavan päivän päänsärkyä, eikä hintakaan päätä huimaa, 30 euroa. Sillä ei todellisessa elämässä saa kuin kaksi lonkeroa ja taksarin nakkikiskalla. 

Tämä olisi siis täydellinen irrottelupeli jossa saa diskoelämän liikunnalliset puolet välttyen sen kielteisiltä puolilta, mutta...

Valitettavasti peli on täysin hylätty kehittäjiensä toimesta. Se ei esimerkiksi tallenna ollenkaan edistystäsi eli joudut joka kerta aloittamaan yökerhon jonosta ja kaikki juttelusi tietokonehahmojen kanssa joilla edistät pelin eteenpäinmenoa täytyy tehdä aina uudestaan, ja vaikka Googlen hakukoneen avulla olen yrittänyt uudelleenasentaa sitä, buutata Oculuksen, varmistaa erillisiä asetuksia ja jopa Oculuksen tuen avulla katsoimme kuntoon kaikki pilvipalveluvarmistukset, se ei edelleenkään tallenna. 

Oculuksen tuesta tuli sitten kehotus ottaa yhteyttä sitten Dance Centralin tukeen. Tukisivuston nettilomake ei toimi, se ilmoittaa että "Zendesk is no longer active", mikä tarkoittaa että kolmannen osapuolen toteuttama tukipalvelu on lakkautettu kokonaan. 

Olisinpa lukenut arvostelut ennen kuin ostin tämän pelin. Viimeisimmät arvostelut ovat täysin samankaltaiset kuin omani, vaikka yleisesti ottaen aikaisemmin on annettu eniten täyttä viittä tähteä. Tämä on siis joskus toiminut, mutta pelin tehnyt firma on ilmeisesti antanut kenkää kehittäjille ja tukihenkilöille säästösyistä, napannut rahat ja kauppaa edelleen täysin rikki olevaa peliä Oculuksen kaupassa samalla kun firman toimitusjohtaja korjaa päivänvarjon asentoa Bahamasaarilla naureskellen partaansa: tämä on ärsyttävää! Mikään muu peli ei ole tuottanut samanlaista pettymystä. 

Ohessa video, jonka EN TOIVO lisäävän kenenkään ostohaluja sen graafisesta houkuttelevuudesta huolimatta. 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kotka lomailukaupunkina

Kuopion keikka

Kaupunkisurvivalistin kevytvarustukset