Arvostelussa Jurassic World Alive -liikuntapeli

Yleiskuva

Pokemon Go ei ole ainoa ns. AR-peli, jossa seikkaillaan todellisella kartalla ja etsitään virtuaalisia hahmoja. Tietääkseni vastaavanlaisia on tehty myös Harry Potter-maailmasta sekä tietysti myös Jurassic Parkista

JW Alive- Peli on hyvin samankaltainen kuin Pokemon Go. Grafiikka on jopa hivenen verran upeampaa kuin Pokemon Gossa ja juonena on kerätä virtuaalisella Dronella ympärilläsi kävelevistä dinosauruksista DNA:ta, ja kun tätä on tarpeeksi koossa, pystyt luomaan omia dinosauruksia. Ainakin omalla hiukan vanhemmalla puhelimellani sovellus on ajoittain myös hiukan hitaanlainen.

Moitittavaa

Sinänsä peli on varmasti jännittävä liikuntapeli, mutta varsinkin Pokemon Go- peliin jo kyllästyneenä into ei juuri kanna pidemmälle kuin muutaman dinosauruksen nappaamiseen. Tulee hiukan samanlainen olo kuin katsellessa hyvän elokuvan aivan liian monennetta jatko-osaa, joka ratsastaa vain edeltäjiensä maineella. 

Kustannukset

Sinänsä ilmainen, mutta kuten Pokemon Go- pelissä, pelaamista helpottavaa apua saa luottokortin voimin.

Yhteenveto

Hyvä, mutta kulunut idea. Jollekulle dinosaurusfanille voi toimia, sillä käsittääkseni dinosaurusten hahmot jäljittelevät ihan oikeasti löydettyjä fossiileja ja niiden perusteella dinosauruksille annettuja nimiä. 

Kokonaisarvio 🌟🌟2/5, välttävä 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kotka lomailukaupunkina

Kuopion keikka

Kaupunkisurvivalistin kevytvarustukset