Arvostelussa FitXR VR-sovellus

Yleiskuva

FitXR on Oculukselle tehty Aerobic- HIIT- ja varjonyrkkeilysovellus. Tunnelma on aivan kuten Aerobic-tunnilla: valitset studion ja ohjaaja näyttää liikkeet, joita pitää jäljitellä. Liikkeen oikean suunnan varmistamiseksi joudut käsilläsi koskettelemaan erilaisia lavalla olevia esineitä, tämä kaikki rytmikään musiikin tahdissa. Tilaa tarvitaan niin paljon, ettei ahtaassa yksiössä pelin pelaamiseen ole mahdollisuuksia. 

Studiot niin sisä- kuin ulkotiloissa ovat mukavan näköisiä ja grafiikaltaan korkeatasoisia, mieleeni tulee aina peliä pelatessa "California"-tyyppinen aurinkoinen ja positiivinen meininki. 

Moitittavaa

Pelistä on tarjolla jotakin perustunteja ilmaiseksi, mutta jos haluat käyttää kaikkea sovelluksen tarjoamaa sisältöä, se maksaa 10 €/kuukausi. Ainakin itse saan stressiä kuukausimaksullisista asioista ja pelkään unohtaa peruuttaa ne, jos into pelaamiseen laskee. Vuodessa tämä tekee 120 €, mikä ei ole hyvä, jos parhaimmatkin pelit maksavat 40 € ja tavallisin hintaluokka peleillä on 20-25 € kieppeillä. 

Loppuarvio

Peli on hyvin tehty ja nautittava. Pelissä kisataan pisteistä kanssakilpailijoiden kanssa, ja tämä ainakin motivoi itseäni pidemmälle- en tosin ole varma, ovatko kanssakilpailijat pelin tekemiä botteja vai oikeita ihmisiä, aika mekaanisilta niiden liikkeet tosin vaikuttavat. Liikunnan makuun pääsee, mutta jokin- ehkä sitten tämä kuukausimaksullisuus- estää itseäni lähtemästä pidemmälle tämän pelin parissa. Jollekulle enemmän Aerobicciin lämpenevälle tämä voi olla toki parempikin kokemus. 

Kokonaisarvio 🌟🌟🌟3/5,ihan OK




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kotka lomailukaupunkina

Kuopion keikka

Kaupunkisurvivalistin kevytvarustukset